• Gratis verzending in NL en BE
  • Gratis retourneren
  • Voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis babykado bij elke bestelling

Verzenden en retourneren

Verzenden (gratis verzending NL & BE)

Voor 12:00 uur besteld = morgen in huis

In Nederland en België betaald u geen verzendkosten! Wij weten hoe leuk het is om snel uw voedingskussen in huis te hebben. Als je, je bestelling voor 12:00 uur plaatst is hij de volgende werkdag in huis. Het kan altijd dat je pakket iets langer onderweg is door verschillende omstandigheden, maar dit komt gelukkig zelden voor. Wij verzenden alles via DHL of DPD, dus betrouwbaar, snel en professioneel. Je bestelling wordt als een pakket afgeleverd.

Gratis retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent met het product dat je ontvangt. Bij ons is het geen punt als je, je bestelling terugstuurt. Je dient binnen 14 dagen bij ons te melden dat je voornemens bent je bestelling terug te sturen, mits ongebruikt en netjes in de originele verpakking. Je kant een retourzending aanmelden door aan e-mail te sturen met je naam en bestelnummer naar info@fairandcute.nl. Nadat deze aanmelding krijg je van ons een pakketsticker retour en die kun je dan naar de dichtstbijzijnde DHL of DPD shop brengen.

Nadat wij het product retour hebben ontvangen storten wij binnen 48 uur je geld terug. Wij storten het bedrag van de teruggestuurde producten op je bij bankrekening.

Stuur een mailtje naar info@fairandcute.nl en u ontvangt de instructies voor het terugsturen van uw aankoop.