• Gratis verzending in NL en BE
  • Voor 12 uur besteld? Vandaag verzonden!
  • Met liefde ingepakt

blog

Slapen met een voedingskussen?

Slapen met een voedingskussen of zwangerschapskussen is geen probleem. Wij krijgen regelmatig de vraag waar zo’n kussen nu allemaal voor wordt gebruikt. Zo geven we aan dat het ondersteuning kan bieden tijdens het geven van voeding, maar dat het ook lekker is voor tijdens je zwangerschap. De kussens zijn zowel stevig als flexibel. U kunt ze soms (bij grotere kussens) in allerlei bochten wringen en op die manier een vorm/houding uitkiezen die u de meeste ondersteuning biedt. Als u even op de bank zit om TV te kijken en het is lastig om een lekkere houding te vinden, is dat natuurlijk ideaal.

Voedingskussen in bed

Veel dames gebruiken een voedingskussen of zwangerschapskussen echter ook in de nacht. Dat is natuurlijk erg logisch, want een kussen gebruik je sowieso al om te slapen. We horen geregeld klachten dat het kussen ervoor zorgt dat je het erg warm krijgt en daardoor niet lekker slaapt. Dat is begrijpelijk, en in de zomer, bij broeierige temperaturen, zal het minder comfortabel zijn. Probeer je dan zo luchtig mogelijk te kleden, haal het dekbed uit de hoes (en slaap dus alleen onder de hoes) en zorg voor een koele ruimte.

Houding voedingskussen

Ook vragen veel vrouwen zich af hoe zij dan het beste kunnen liggen en hoe zij het voedingskussen moeten positioneren. Hier is geen eenduidig antwoord op, aangezien iedereen andere behoeftes kent. Voor de stabiliteit van uw ruggenwervels is het echter wel verstandig om een kussen tussen uw benen te plaatsen. Ook is het vaak prettig om het kussen onder uw buik te leggen. Op de foto ziet u een houding en positie van het voedingskussen of zwangerschapskussen die veel vrouwen aannemen.

Voedingskussen kopen

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u een kussen proberen? Kijk in onze winkel of er een voedingskussen of zwangerschapskussen voor u bij zit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *