• Gratis verzending in NL en BE
  • Voor 12 uur besteld? Vandaag verzonden!
  • Met liefde ingepakt

Privacy statement

Ambersbusiness, gevestigd aan ‘t Boske 12, 7122 TH in Aalten, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals die in deze privacy verklaring staan.

Contactgegevens:

Ambersbusiness
‘t Boske 12
7122 TH Aalten

Bedrijf omschrijving:

Ambersbusiness houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van babytextiel.

Persoonsgegevens:

Ambersbusiness verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze diensten of omdat je ons de gegevens gegeven hebt. Hieronder een lijst met de gegevens die wij verwerken:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Overige gegevens
  • Locatiegegevens
  • Acties op de website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekening gegevens

Gebruik gegevens:

  • Afhandelen betaling
  • Bellen en mailen om diensten te verlenen
  • Informeren wijzigingen etc
  • Ambersbusiness analyseert je website gedrag op de diensten en producten te verbeteren
  • Afleveren van goederen en diensten
  • Wij volgen je website bezoeken om in te spelen op je behoeftes
  • Wij verwerken ook persoonsgegevens als we hier wettelijk voor verplicht zijn, bijvoorbeeld voor de belasting aangifte

Ontvangst gegevens:

De gegevens worden ontvangen door Ambersbusiness.

Bewaren gegevens:

Gegevens worden bewaard zolang noodzakelijk is om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en om service te kunnen bieden bij bijvoorbeeld retouren en garantie.

Doel gegevens:

Ambersbusiness verzamelt gegevens met Google Analytics om website bezoeken te analyseren en de site zo beter te optimaliseren voor uw gebruik. Daarnaast gebruiken wij facebook pixel en google adsense om je passende aanbiedingen te doen op andere websites.

 

Rechten:

Als klant heb je de volgende rechten:

  • Recht op inzage: jou gegevens worden opgestuurd of gedeeld als je daarom vraagt
  • Recht op rectificatie: je gegevens worden aangepast als je daarom vraagt bij bijvoorbeeld een fout in de NAW gegevens of bankgegevens
  • Recht op indienen van een klacht: het indienen van klachten gaat via: Autoriteit Persoonsgegevens
  • Recht op overdracht: als je stopt met onze diensten dan het je het recht dat wij je gegevens overdragen aan de andere partij
  • Recht op stoppen van het gebruik van gegevens: je hebt het recht om aan te geven dat wij jou gegevens niet meer morgen gebruiken

Verplichte informatie:

Voor het versturen van pakketten, versturen van rekeningen hebben wij bepaalde informatie nodig. Dit wordt aangegeven in het contactformulier of bestelproces. Dit is om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging:

De website is beveiligd met een SSL certificaat van ESET SSL Filter CA.

Doeleinden certificaat:

  • Het garanderen van de identiteit van een externe computer
  • Het garanderen van uw identiteit aan een externe computer

Algemeen:

Ambersbusiness respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Ambersbusiness zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Gebruik van NAW Gegevens:

Ambersbusiness gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen.

Om het winkelen bij Ambersbusinesszo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Cookies:

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Ambersbusiness gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Tevens worden ze gebruikt om uw order correct af te handelen.

Overige:

Ambersbusiness verkoopt uw gegevens niet. Ambersbusiness zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Ambersbusiness. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

Disclaimer:

Ambersbusiness heeft deze site met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. In geen enkele omstandigheid is Ambersbusiness aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van gebruik van de op de Ambersbusiness internetsite vermelde informatie. Afbeeldingen en Merknamen van voedingskussenwinkel en merken van derden op onze website zijn beschermd en mogen derhalve op geen enkele wijze gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming. Ambersbusiness bevat links naar sites van derden. Wij dragen geen verantwoording voor de inhoud en beleid op deze sites. Ambersbusiness behoudt zich het recht voor om de internetsite en de inhoud daarvan zonder vooraankondiging te wijzigen.