• Gratis verzending in NL en BE
  • Gratis retourneren
  • Voor 12:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis babykado bij elke bestelling

Ons verhaal

Er was eens…..

Bij ons geen sprookjesverhaal of wollige teksten.

Het enige wollige van fair and cute zijn onze fijn gewoven Mamas 4 Mamas producten.

Fair and cute is ontstaan uit de behoefte om modieuze en eerlijke producten te geven voor onze eigen kinderen (baby’s). Achter de ‘’made in India’’ labels, schuilt een keerzijde waarvan we in Nederland niet altijd de waarheid willen weten. Echter wij wel…

 De geboorte van een eerlijk en onderscheidend merk: fair and cute.

De Mamas 4 Mamas producten worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Dit gebeurt in Nepal door moeders met een eerlijk loon. Ook wordt er bijgedragen aan de scholing en verzekering van de kinderen.

Hoogwaardig garen in combinatie met de fijne breitechniek zorgt ervoor dat het kind ieder jaargetijde kan genieten van onze dekentjes en overige producten.

Met de aanschaf van een Mama 4 Mamas product haal je een uniek handgeweven product in huis, waarin je kindje maximaal comfort zal ervaren. Nieuwgierig? Klik hier voor de eigentijdse Mamas 4 Mamas producten.

fair and cute mamas nepal
fair and cute mamas

Fair and cute maakt koerswijziging met toevoeging van de Soft Dots collectie..

Destijds vol passie en enthousiasme opgericht door ontwerpster Geke Stapelbroek. Vanaf de zijlijn zagen wij de potentie van het merk. De handgemaakte productrange uit Nepal gecombineerd met een eerlijk verhaal passen precies in ons concept van eerlijk en innovatief ondernemen.

Onze designers hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een nieuwe high-end productlijn, genaamd: Soft Dots. Voorzien van extra zachte materialen (double knitted) en maximaal comfort voor moeder en kind. Dit heeft geresulteerd in een mooie serie producten, die we 100% in Nederland vervaardigen. Van ontwerpfase, materiaalproductie, verven tot en met de confectie. Hierdoor behouden we de regie over innovatie, kwaliteit en kunnen we onze snelle levertijden garanderen. Maak kennis met onze Soft Dots producten!