• Gratis verzending in NL en BE
  • Voor 12 uur besteld? Vandaag verzonden!
  • Met liefde ingepakt

blog

Jollein Voedingskussen: het verhaal

voedingskussen jollein

Wij van Voedingskussenwinkel.nl zijn bijzonder trots op de merken uit ons assortiment. Wij vinden het leuk als onze klanten niet alleen de kussens kopen, maar ook het verhaal achter deze kussens kennen. Waarom zijn ze zo gemaakt? Waarom is gekozen voor de materialen en welke waarden staan bij de maker hoog in het vaandel? Wij gingen op onderzoek uit en hebben de merken achter onze kussens geïnterviewd. Als je het verhaal achter de kussens kent, lig je er de volgende keer misschien toch nog niet wat lekkerder op. Deze week hebben we Birgit geïnterviewd van het populaire Jollein.

Hoi Birgit! De voedingskussens van Jollein zijn erg populair en wij vroegen ons af wat Jollein nog meer in het assortiment heeft.

“Jollein is hét babymerk waar je blij van wordt! Al sinds 1973 ontwerpen wij elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy designs die een mooie aanvulling zijn op onze basiscollectie. Een brede collectie dekens, slaapzakken, boxkleden maar ook accessoires zoals fauteuils, mandjes en knuffels. Tevens bieden wij een grote collectie echte ‘mom must haves’, zoals de basic care badstof collectie en de uitgebreide hydrofiel collectie.”

Dat is een breed assortiment. En wat vinden jullie jullie belangrijk bij de ontwikkeling van de producten, zoals het Jollein voedingskussen?

“Bij Jollein vind je verschillende trendcollecties waarin de kleur-, print- en materialen trends in interieur en kleding terug te vinden zijn, maar altijd rekening houdend met het praktische inzetbaarheid van een artikel.”

Waar is het Jollein voedingskussen op geïnspireerd?

“Voor onze collecties laten wij ons inspireren door de laatste trends in materiaal- en kleurgebruik. Onze kracht zijn de hippe en eigentijdse collecties, de continuïteit en toegankelijkheid. Met deze ingrediënten creëren wij een inspirerende merkbeleving waar elke jonge ouder blij van wordt.”

Maar er zijn erg veel kussens op de markt die ook de laatste trends volgen. Wat is dan zo uniek aan het Jollein voedingskussen?

“Als we onze klanten vragen naar het unieke aan de voedingskussens wordt ons meteen gewezen op de vele kleuren en de inwisselbaarheid van de hoezen. Met de verschillende kleuren is er altijd wel één die bij jouw smaak past.”

En waar moet een voedingskussen volgens jullie verder nog aan voldoen?

“Er zijn meerdere dingen die wij belangrijk vinden, zoals de functionaliteit van de afritsbare hoezen. Zo kun je meerdere kleuren om het Jollein voedingskussen doen, maar is het ook een stuk makkelijker om te wassen. Daarnaast moet een goed voedingskussen stevig zijn en toch zacht.”

Hoe zorgen jullie er dan voor dat het kussen ‘stevig en zacht’ is?

“het Jollein voedingskussen bestaat uit microkorreltjes van 100% polystyreen. Dit zorgt voor een zeer lange houdbaarheid van de kussens. De kussens blijven zacht aanvoelen door de hoge kwaliteit hoes, maar tegelijkertijd blijft deze door de vulling stevig aanvoelen.”

Wilt u een Jollein voedingskussen kopen? Bekijk dan de uitgebreide collectie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *