• Gratis verzending in NL en BE
  • Voor 12 uur besteld? Vandaag verzonden!
  • Met liefde ingepakt

blog

Isi mini voedingskussen: het verhaal

isi mini voedingskussen

Achter alle voedingskussens van voedingskussenwinkel gaat een verhaal schuil. Juist deze verhalen maken een kussen extra bijzonder en geven het ‘karakter’. U zult vast en zeker lekkerder op een voedingskussen liggen wanneer u weet hoe en waarom de kussens zo worden gemaakt. Deze week zetten we het populaire Isi Mini voedingskussen in de schijnwerpers. Dit doen we door het team achter dit prachtige merk te interviewen. Wat drijft ze, wat inspireert ze en waarom zijn hun kussens zo bijzonder? Wij vroegen het aan Bieke van Isi Mini!

Hoi Bieke, allereerst, wat is de drijfveer achter jullie organisatie of merk?

“Hoi! Wat leuk dat wij worden geïnterviewd. Als organisatie geloven we erin dat we het leven van jonge ouders gemakkelijker kunnen maken door het aanbieden van hoogwaardige, innovatieve en probleemoplossende producten. Daarnaast vinden we het belangrijk om ‘goed te doen’ en vinden we de werkomstandigheden waaronder niet alleen onze, maar ook andere producten worden vervaardigd, extra belangrijk. Daarom zijn we trotse leden van de Business Social Compliance Initiative (BSCI) en Baby Products Association (BPA). BSCI is een organisatie die bedrijven ondersteunt bij activiteiten om werkomstandigheden in fabrieken te verbeteren.”

Dat klinkt goed! En welk doel willen jullie bereiken?

“Naast een verbetering van de werkomstandigheden in fabrieken, ligt bij het Isi mini voedingskussen onze eerste prioriteit bij de ouders en kinderen. Wij willen het leven van ouders met jonge kinderen makkelijker maken met de producten die we aanbieden.”

En hoe doen jullie dit dan met het kussen?

“Ons doel was het ontwikkelen van een multifunctioneel voedingskussen dat er ook nog eens erg leuk uit ziet. Het dagelijks gebruik door ouders met baby’s en kinderen hebben ons geïnspireerd om tot het ontwerp te komen.”

En wat was het gevolg? Hoe werd hier rekening mee gehouden bij het ontwerp van het voedingskussen?

“Ik denk dat een goed voedingskussen een goede en comfortabele ondersteuning moet geven voor ouder en kind. Het kussen moet voorzien zijn van een afneembare hoes zodat deze gewassen kan worden.

Dit horen we vaker, maar wat maakt het Isi mini voedingskussen dan zo uniek?

Ons voedingskussen “Buddy” en ook het nieuwe voedingskussen “Nanook”, uit onze Nanami collectie, zijn uniek door hun vorm. De vorm maakt het kussen multifunctioneel voor gebruik tijdens de zwangerschap, na de bevalling voor het voeden en ter ondersteuning na het voeden. Buddy en Nanook zijn ook leuke items om in de slaapkamer of woonkamer te leggen waarbij ze als kussen gebruikt kunnen worden.

Wat leuk, dus het Isi mini voedingskussen wordt ook geregeld gebruikt door peuters en kleuters?

Jazeker! Wanneer de baby gaat leren om zelfstandig rechtop te zitten, geeft het kussen hiervoor de juiste ondersteuning. Als het kind ouder is kan het kussen gebruikt worden als ondersteuning bij het slapen in de auto, maar ook als slaapkussen. De Isi Mini “Buddy” past ook in elk interieur en is een plezier in gebruik voor alle leeftijden.

Wilt u een Isi Mini voedingskussen kopen? Bekijk het assortiment direct!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *